EP, marktleider in Lithium ION technologie

EP Equipment, opgericht in 1993, is een in Hangzhou gevestigde toonaangevende fabrikant die gespecialiseerd is in lithium-aangedreven magazijnapparatuur van productontwerp, productie tot after-sales diensten voor leveranciers van materiaalbehandelingsapparatuur wereldwijd.

Een breed productgamma

EP Equipment biedt een breed scala aan producten om te voldoen aan de individuele behoeften van elke klant, van incidentele operaties tot multi-shift toepassingen in magazijnen of distributiecentra op hoogfrequent niveau. Bij EP Equipment verbinden zij zich ertoe de juiste truck voor elke toepassing te produceren.

Erkenning en certificaten

EP heeft een wereldwijde reputatie opgebouwd voor uitmuntende kwaliteit en innovatie in de material-handlingindustrie met honderden patenten toegekend in de Verenigde Staten, China en Europa. EP heeft ook wereldwijde erkenning gekregen door het winnen van de Red Dot Design Award en de iF Product Design Award.

Als officieel verdeler van EP verkoopt en verhuurt CC-Heftrucks BV heftrucks met Lithium ION technologie. Interesse? Neem contact met ons op voor meer informatie.